Curs per a docents sobre Biodiversitat

last modified 2010-12-15 09:31
Curs per a docents sobre Biodiversitat

Cartell del curs

La natura és un recurs pedagògic inesgotable. És fonamental ensenyar a dubtar, comprovar i descartar. Desenvolupar en les persones la capacitat per identificar preguntes investigables i obtenir conclusions a partir de les evidències i de les converses que siguem capaços de fomentar a les nostres aules.

Sota el nom de "Biodiversitat, experimentació i interpretació de la realitat", el GOB Menorca, juntament amb el Moviment de Renovació Pedagògica (MRPM), ha sumat esforços per tal de dissenyar un curs dirigit a professorat i personal vinculat en el món educatiu, que planteja la necessitat de conèixer millor el nostre patrimoni natural per a poder empènyer als alumnes a interactuar amb la realitat i així trobar preguntes que provoquin la recerca de respostes.

El curs s'estructura en quatre jornades que combinen exposició teòrica, treball en grup, tallers i sortides de camp i compta amb el reconeixement d'un crèdit de formació al professorat. Tindrà lloc el 18, 19, 25 i 26 de març de 2011 (divendres capvespre i dissabtes matí), però ja us podeu inscriure dirigint-vos tant al Servei d'Educació Ambiental del GOB com al MRPM. És gratuït i les places són limitades.

Trobareu el cartell, el programa i la fulla d'inscripció aquí.

Aquest curs compta amb el suport de la Direcció General de Canvi Climàtic i Educació Ambiental del Govern de les Illes Balears.

curs biodiversitat

Posted by Anonymous User at 2010-12-14 14:22
Hola Em sembla molt interessant esper poder apuntarme.
Gràcies i fins aviat.

horari

Posted by Anonymous User at 2010-12-14 14:49
Hola! M'agradaria molt fer-ho, però voldria saber si çes el 27 de març, ja que aquwet dia cau en diumenge

horari

Posted by domenec at 2010-12-15 10:25
Era dissabte 26 de març. Ja ho hem corregit. Disculpa l'errada.

GOB