Nofre Gonyalons, premi 2009

last modified 2009-12-14 11:55
Nofre Gonyalons, premi 2009

Moment de l'entrega dels guardons

Dissabte van ser lliurats els guardons dels Premi Pere Prats de Medi Ambient 2009, i el reconeixement exprés a Nofre Gonyalons.

El jurat, reunit al matí a la seu del GOB, va considerar que Damià Gomis, Nofre Gonyalons i Guillem López Casasnovas són mereixedors del premi per la seva trajectòria vital i professional. Així mateix va valorar que el tres candidats, des de perspectives diferents, han demostrat i demostren el compromís amb la preservació de Menorca i, a la vegada, el progrés de l'illa.

El jurat -composat pel president Josep Foguet, la sòcia Olga Pozos, l'empresari Lino Pons, el músic Cris Juanico, la física Alícia Sintes, i el periodista Dani Bagur- va escollir per unanimitat Nofre Gonyalons premi Pere Prats 2009, entenent que la seva aposta per una agricultura respectuosa i sostenible el fan mereixedor del guardó, i creient que el seu reconeixement servirà d'exemple i model pel camp menorquí.

L'acte de comunicació i entrega dels premis es va desenvolupar en el transcurs d'un animat sopar al restaurant Loar de Ferreries, i va comptar amb la presència del batle de la localitat, Josep Carreras. Un acte conduït per la divertida actuació de Maria Lluisa Oliva "Malu", que va anar acompanyat de la degustació de productes de custòdia del territori incorporats en el menú del sopar, i l'actuació final del grup "Andrew with the man alone", que va tancar una immillorable vetllada.