Activat el consultori de bolets del GOB

last modified 2011-11-14 11:06
Activat el consultori de bolets del GOB

Mares d'esclata-sang, un dels bolets freqüents a Menorca

El GOB ha tornat activar per tercer any consecutiu el Consultori de Bolets a través de la seva pàgina web. Qualsevol persona interessada pot enviar consultes, acompanyades de fotografies, que seran contestades per experts micòlegs del GOB.

Enguany la manca de pluges ha fet que s'endarrerís molt la sortida de bolets, però aquests dies ja es comença a trobar una bona varietat als boscos de Menorca. És molt important recordar als cercadors que s'han de limitar a collir els bolets que coneguin molt bé i hagin d'aprofitar, sempre de manera respectuosa amb el bosc i sense gratar la terra.

Amb aquest consultori es dóna l'oportunitat d'aclarir dubtes sobre la determinació dels bolets, o sobre qualsevol altre qüestió relacionada. Per altra banda, el 26 i 27 de novembre s'organitzarà un cap de setmana micològic al Centre de la Natura de Menorca, a Ferreries, amb cercades populars, una mostra de bolets i xerrades divulgatives.

Gracias!

Posted by Anonymous User at 2011-11-24 08:38
Me encanta esta sección! Os he enviado un par de consultas y enseguida me habéis contestado y aclarado las dudas. Una gran idea!