Divendres inauguram l'exposició sobre bolets

last modified 2009-10-14 08:43
Divendres inauguram l'exposició sobre bolets

Invitació a la inauguració

Aquest divendres 16 a les 20 hores, el GOB i l'Obra Social de Sa Nostra inauguram al Centre de la Natura de Menorca, a Ferreries, l'exposició Bolets a Menorca, que explica què són els bolets i quin paper juguen dins la natura. També informa dels que hi ha a Menorca i com diferenciar-los, i d'altres aspectes com el seu cultiu.

L'exposició intenta ser amena i divertida i està integrada per panells, maquetes gegants, jocs interactius, muntatges fotogràfics i altres recursos.

Paral·lelament hem ofertat a les escoles dos tipus de tallers dirigits a educació infantil i a ESO, batxillerat, cicles formatius i adults. També servirà de referent per a dues excursions públiques per anar a cercar bolets i donar a conèixer de primera mà la diversitat d'espècies que hi ha a Menorca.

L'exposició ha estat produïda pel GOB amb el patrocini de l'Obra Social de Sa Nostra, i la col·laboració de la Conselleria d'Economia i Medi Ambient del Consell Insular de Menorca, l'Ajuntament de Ferreries i la Fundació Destí Menorca, a través del programa Menorca tot l'Any 2009. Estarà oberta fins al 31 de gener, els dissabtes de 10:30 a 13:30 i 17:30 a 20:30 i els diumenges de 10:30 a 13:30 i l'entrada serà gratuïta.