Aprèn i gaudeix amb la nova oferta educativa del GOB

last modified 2010-09-14 11:56
Aprèn i gaudeix amb la nova oferta educativa del GOB

Portada del quadern de l'oferta educativa 2010-2011. Dibuix original de Sofia Reis

Un any més el Servei d'Educació Ambiental del GOB Menorca vol donar-vos la benvinguda a un nou curs escolar.

Tots els docents ja podeu consultar els tallers i activitats escolars programats per aquest curs 2010/2011 i que rebreu en forma de quadern informatiu als vostres respectius centres educatius. Aquest curs podrem gaudir novament d'activitats com Visitam un Lloc, Bolets i Boletets, de les excursions pel Camí de Cavalls i de les xerrades d'Aigua i Energia entre d'altres.

També, i seguint la tònica del passat curs, tornem a apostar per la formació al professorat per tal de sumar esforços a l'hora de traspassar fronteres en el camp de l'educació ambiental. De moment tenim un curs en cartellera organitzat conjuntament amb la Universitat de les Illes Balears sobre Política Territorial i, de cara a la primavera vinent, impartirem de forma conjunta amb el Moviment de Renovació Pedagògica de Menorca, un curs sobre Biodiversitat. Tots els cursos tindran convalidació per a hores de formació permanent al professorat i estan oberts tant a docents com a qualsevol persona interessada en el tema. Estigueu atents a les noves ofertes.

Com sempre, oferim la possibilitat de col·laborar amb altres col·lectius, com les APIMes, per realitzar xerrades de temàtica ambiental o altres activitats conjuntes amb els alumnes, pares i mares.

Bona entrada de curs a tothom!


oferta educativa

Posted by Anonymous User at 2010-09-14 12:15
Gràcies GOB