Inaugurada la nova exposició

last modified 2008-07-14 10:53
Inaugurada la nova exposició

Moment de la inauguració

Divendres passat es va obrir al públic "El medi ambient de Menorca", una exposició que podrà ser visitada fins al dia 20 de setembre al Centre de la Natura de Menorca, a Ferreries.

El Medi Ambient de Menorca fa una breu passada per aquells aspectes ambientals a l'illa, tant de valors naturals com d'activitat humana, i la seva repercussió, que l'han feta mereixedora de la declaració de Reserva de la Biosfera. Investigar, descobrir, habitar i estimar és el fil conductor d'una presentació que conté, entre d'altres, la geologia i la fauna i flora de Menorca, el seu paisatge, les races autòctones, la pressió humana, l'aigua, l'energia, els residus i el transport.

A la inauguració hi van assistir el president del GOB Menorca, el batlle i la regidora de Medi Ambient de Ferreries, la Consellera d'Economia i Medi Ambient del Consell Insular, el gerent de la Fundació Destí Menorca i el director de l'Hotel Sol Milanos-Pingüinos.

Aquesta exposició coincideix amb el desè aniversari del Centre de la Natura de Menorca. Produïda pel GOB Menorca, manté el criteri que s'ha seguit amb les 23 exposicions anteriors, una vocació de servei a la població resident i una oferta complementària per als visitants a la nostra illa.