Dansa i fotografia per a l'aigua, a Maó

last modified 2011-06-14 21:10
Dansa i fotografia per a l'aigua, a Maó

L'acte es celebrarà als altells del Palau Febrer -Espai de Ioga- de Maó.

Els magnífics altells restaurats del Palau Febrer, acolliran aquest dijous un nou acte artístic a favor de l'aigua de Menorca.

La dansa d'Ula Corn interactuarà amb projeccions relatives al món de l'aigua. També es projectaran les imatges de l'audiovisual Els sentits de l'aigua, que recull nombroses fotografies de l'aigua de la nostra illa.

L'evolució dels recursos hídrics és cada vegada més preocupant, i cal una major implicació social per reconduir la situació. Els muntatges artístics Els sentits de l'aigua són una bona ocasió per entendre aquesta problemàtica.

L'acte és obert al públic. Es realitzarà aquest pròxim dijous, dia 16, a partir de les 20:30 h, al Palau Febrer -local de l'Espai de Ioga-  (C/ Isabel II, 5-2n-2a, Maó).

 

El temps de durada del acte.

Posted by Anonymous User at 2011-06-14 16:41
Surto a les 21:30 de treballar, i es saber si valdra la pena apropar-me, encara que sigui mes tard.
Gracies
Elena

Horari

Posted by gobmenorca at 2011-06-14 21:09
Hola Elena.

L'acte constarà de vàries parts (presentació, breu explicació de la situació de l'aigua a Menorca, projecció de l'audiovisual de fotografies i, finalment, l'espectacle de dansa).

Aquestes coses depenen també un poc de a quina hora arribi el públic, però estimam que a les 10, per tard, haurà acabat.

És una llàstima que no puguis venir abans. Però si t'animes, encara que sigui a la part final, seràs benvinguda.