T'apuntes a recuperar un aljub?

last modified 2010-04-14 12:14
T'apuntes a recuperar un aljub?

La darrera jornada de voluntariat

Diumenge que ve, 18 d'abril, organitzam una jornada de voluntariat agrari a la finca Es Tudons, de Ciutadella. Aquest lloc té un acord de custòdia signat amb l'entitat a fi de desenvolupar unes pràctiques agràries respectuoses amb el medi ambient.

Els participants ens trobarem el diumenge a les 8h del matí a l'aparcament de la Sínia des Cuc a Maó, o a les 8'45h a l'aparcament del poliesportiu de Ciutadella.

La feina a fer és netejar els voltants d'un aljub, tota la zona que recull l'aigua de pluja: desbrossar la vegetació de la zona i netejar els canals tapats per terra. L'aigua recollida es farà servir per abeurar el bestiar.

A mig matí farem un berenar amb tots els participants, per tal d'agafar forces per continuar la jornada fins a les 13'30h, en què es donarà per acabada l'activitat.

La jornada serà una bona oportunitat per a conèixer la gestió que s'en fa en aquesta finca i per a ajudar a aquest lloc que ha adquirit un compromís ambiental.

Les jornades de voluntariat agrari s'emmarquen dins el projecte de custòdia del territori en l'àmbit agrari "Sembrant Custòdia" que rep el suport de la Fundación Biodiversidad i la col·laboració del Govern Balear i el Consell Insular de Menorca.