Vine a la fira

last modified 2011-01-14 12:19
Vine a la fira

Un punt de trobada on fer compres sanes i responsables

Aquest cap de setmana, els dies 15, 16 i 17 de gener, els productes de custòdia seran presents a la Fira de Sant Antoni de Ciutadella.

A la paradeta de l'Agrobotiga del GOB es podran trobar els diferents productes derivats de les finques agràries que han adquirit un compromís amb el medi ambient, signant l'Acord de Pràctiques Agràries Sostenibles.

L'oli de Sa Tafona Nova, el formatge d'Es Tudons, el pa de La Marcona, els embotits de Son Olivar de Dalt i de Llumena d'en Sebastià, l'arròs de la terra de Santa Creu o les herbes aromàtiques de Llumena d'en Netto són alguns dels productes que es podran adquirir a la fira.

Totes aquestes finques amb la seva gestió, a més de produir aliments, ajuden a mantenir el paisatge, la flora i la fauna de Menorca. Com a consumidors podem ajudar a que aquest model d'agricultura responsable s'implementi a l'illa i sigui reconegut.

L'horari d'obertura és el dissabte i diumenge de 10h a 22h i el dilluns de 10h a 20h.

L'assistència a aquesta fira s'emmarca dins el projecte de custòdia del territori “Sembrant Custòdia” que desenvolupa el GOB amb el suport de la Fundación Biodiversidad i la col·laboració del Govern Balear, el Consell Insular de Menorca, el Leader i l'Obra Social de Sa Nostra.