Joves en acció pel medi ambient

last modified 2011-07-13 12:54
Joves en acció pel medi ambient

Un merescut berenar després de la feina feta

La setmana passada un grup de joves de l'Agrupament Escolta i Guia Mare de Déu de Núria de Barcelona va venir a passar uns dies a Menorca. Tot i els evidents encants de les platges menorquines, 28 joves de 14 a 16 anys i els seus respectius monitors, van trobar també temps per reforçar el seu compromís ambiental col·laborant amb el GOB.

La primera jornada va consistir en la construcció d'un cau de conills que servirà a l'Estància Rafal Rubí d'Alaior a consolidar les mesures agroambientals que ja exerceix dins el projecte de Custòdia Agrària del Territori.  Dos dies després, sota un sol de rigor, els escoltes van traslladar dues tones de material per reomplir un clot a les instal·lacions del Centre de Recuperació de Fauna Silvestre a Ciutadella. D'aquesta manera, l'espai recuperat podrà ser útil per millorar els equipaments ja existents en un futur.

L'última jornada de feina va consistir en una neteja minuciosa del barranc de Rafalet. Aquest indret tant emblemàtic i d'alta fragilitat ecològica també amaga desafortunades sorpreses, com els bòtils de cervesa de l'any 1974 que els compromesos escoltes es van encarregar de retirar.

Des del GOB volem agrair la tasca realitzada per aquest grup de joves que dóna fe, un cop més, de la inestimable labor que aquests col·lectius desenvolupen a l'hora d'integrar a les futures generacions uns valors d'estima a la natura.

medi ambient

Posted by Anonymous User at 2011-07-15 14:30
mol ben fet , i crec que ens s'auriem de reuni mes de tan en cuan per intenta manteni la nostra illa neta i cuntribui d'alguna manera a cuida el medi ambien . saludos .. Marc