Cohesió social per sortir de la crisi

last modified 2011-06-13 10:57
Cohesió social per sortir de la crisi

Participants de la trobada del GOB de les quatre illes

Aquest cap de setmana s'ha reunit a l'illa d'Eivissa la junta interinsular del GOB Balear. Els darrers esdeveniments socials que s'han produït, el moviment 15 M i els resultats de les eleccions fan entreveure una nova realitat.

El GOB fa una crida als nous responsables polítics del Govern balear, consells insulars i ajuntaments perquè que recullin aquestes reivindicacions d'una major participació i transparència, que està reclamant la societat civil a Balears i a la resta de l'estat espanyol.

Entenem que la situació de degradació social, ambiental i econòmica que patim actualment es deu a un model i a unes polítiques que han primat determinats interessos econòmics per damunt dels interessos col·lectius.

Els representants de les illes de Formentera, Mallorca, Menorca i Eivissa feliciten als nous càrrecs públics  i els encoratgen a treballar per resoldre els problemes reals de la gent, des d'una perspectiva social i ambiental, com a garantia de futur.

El GOB, per la seva part, es compromet a seguir treballant per un model econòmic més solidari, que s'ha de basar necessàriament en la bona gestió dels recursos naturals. Paral·lelament, anima a totes les persones que s'han mobilitzat a continuar endavant.