Ecoturisme responsable a Menorca

last modified 2011-05-13 09:49
Ecoturisme responsable a Menorca

Informació a la web de Honeyguide sobre Menorca: http://www.honeyguide.co.uk

La majoria dels turistes venen a Menorca amb la intenció de banyar-se en les paradisíaques platges d'aigües cristal·lines. Però també hi ha els qui practiquen l'anomenat ecoturisme que volen alguna cosa més. I Menorca ofereix un ampli atractiu turístic per als amants de la natura.

Així ho demostra l'agència Honeyguide Wildlife Holidays, que fidelment, un any més, ha tornat a dur els seus clients britànics a la nostra illa, oferint-los una estada de luxe centrada en els valors naturals. Tal com es mostra a la seva pàgina web, alguns dels reclams de l'illa són l'observació d'ocells migradors com l'abellerol, gaudir de l'explosió floral de la primavera, anar a dormir amb l'encís del cant dels mussols i, fins i tot, descobrir els rizomes de posidònia que arriben a les platges. Per això, escullen el mes d'abril, una bona època per a gaudir de Menorca al natural.

Aquest és un exemple de turisme diferenciat i desestacionalitzat que genera benefici en l'economia local i aposta per donar a conèixer les particularitats mediambientals que fan de l'illa un destí especial.


turistes

Posted by Anonymous User at 2011-05-13 11:08
Crec que tampoc s'ha d'oblidar, que la majoria dels que venen a banyar-se en les paradisíaques platges, ho fan perquè aquestes platges no estan urbanitzades, el litoral no està malmès i s'illa es tranquil·la i rural . Si qualque dia això es perdés, molts dels que venen ara ja no ho farien.Hi ha destins molt semblants mes barats, però ja espanyats.

es meu somni és viure a MENORCA

Posted by Anonymous User at 2011-05-13 14:37
Des de l'abril del 2009, quan vaig venir per primer cop, MENORCA, és al meu pensament. Sóc una dona molt tossuda i aconsegueixo tot allò que verament m'importa. Viure a sa vostra terra és es meu somni. Sóc conscient que costa conservar s'illa, però tot sacrifici té una recompensa: Sa meravella de s'illa de MENORCA. Gaudiu de poder viure a un des llocs de somni. Àngels - Blanes-Girona

es meu somni...

Posted by Anonymous User at 2011-05-14 00:11
les illes ja no existeixen... la radioactivitat japonesa ens arriba també...Menorca serà si TOTHOM (et DON) a la seva terra viu arrelat al que som: carboni inseminat per la mà de qui sap qui, comunicat amb tot l'univers. Per a que Menorca sobrevisqui hem de canviar el món. HELP US, PLEASE!!!!