Vídeo de Manolo Garcia alliberant una àguila calçada

last modified 2009-05-15 11:53
Vídeo de Manolo Garcia alliberant una àguila calçada

Manolo García, a punt d'alliberar el soter

L'animal havia estat trobat dins un safareig el 20 de març, molt dèbil i amb hipotèrmia. Després d'eixugar-lo amb un assecador, el vam mantenir en temperatura elevada perquè es recuperés. El vam deixar dins la gàbia de vol amb l'objectiu que agafés forces i després de 55 dies de ser a les instal·lacions del Centre de Recuperació de Fauna Silvestre, va ser alliberat novament al medi natural.

El que ningú s'esperava és que fos precisament Manolo García qui s'encarregués de tornar-lo a la naturalesa. El famós cantant, que es troba de gira a Menorca, va acceptar amb gust la petició que li vam fer. Cal remarcar també la seva predisposició a favor del medi ambient i a col·laborar amb el GOB, una relació que ja fa molts anys que existeix.

Els mitjans de comunicació s'han fet ressò d'aquesta notícia, que esperam que serveixi per augmentar la consciència sobre la importància de mantenir la diversitat de fauna silvestre que tenim a Menorca, així com de recoceixement a totes les persones que col·laboren amb aquesta tasca.