Comença la campanya "Jo dic PIC"

last modified 2007-09-19 11:06

Ahir 12 de'abril al matí es va presentar la campanya "Jo dic PIC" (Pla Insular de la Costa), que duran a terme les pròximes setmanes els col·lectius Joves per la Defensa del Territori, Mobilitzats, GOB, Associació de Joves de Fornells i Joves de Menorca.Excursions per la Ruta dels Dics, taules informatives a Ciutadella, Maó i Fornells, xerrades pels pobles i d'altres activitats s'inclouen en aquesta campanya que reivindica una planificació insular a la costa de Menorca, tant en actuacions portuàries com en les de turisme nàutic.

Durant els mesos d'abril i maig s'aniran fent actes per donar a conèixer les opinions respecte dels projectes que s'estan preparant sobre la costa: el dic que s'està tramitant a Ciutadella, el dic que Autoritat Portuària vol fer al port de Maó (a Cala Figuera), el dic que algunes associacions empresarials demanen a l'exterior del port de Maó per descarregar combustibles, el dic (o dics) que es preveuen a Fornells... així com diferents iniciatives que pretenen un increment de nombre d'amarraments que ningú sap on té el límit.

A més de les taules informatives que aniran sortint, la primera excursió de La Ruta dels Dics es farà el diumenge 22 i serà en relació als projectes previstos al port de Ciutadella. El 13 de maig es farà l'excursió pel port de Maó i el dia 20 de maig s'anirà al port de Fornells.

Hem obert un apartat a la web relacionat amb aquest tema. S'hi pot veure el manifest per al qual es recolliran adhesions tant de particulars com d'entitats.