Fas falta. Fem falta

last modified 2009-02-13 19:58
Fas falta. Fem falta

Ajuda a sumar a favor de la naturalesa

El moment actual presenta noves amenaces i reptes per al medi ambient a Menorca. La problemàtica de l'aigua potable, la protecció de la costa, les alternatives ecològiques agrícoles i ramaderes, l'educació ambiental, la protecció de la biodiversitat... són temes que no es poden deixar de banda.

La visió de llarg termini de defensa dels valors ambientals i l'esforç per fer-la compatible amb les activitats humanes és el que mou al GOB en les seves accions. Però la seva força està basada en els socis i sòcies, que són la base de la independència i la credibilitat de l'associació.

Al llarg de 32 anys, el GOB ha estat necessari per a aconseguir a Menorca un respecte a la naturalesa molt difícil de trobar enlloc més. Però tots fem falta per seguir endavant. Ara és quan menys podem aturar-nos; al contrari, cal fer més i necessitam més suport, més socis, més força per poder dur a terme nous projectes.

Si tot això et sembla important, et volem demanar que et facis soci/a pitjant aquest enllaç. I si ja ho ets, presenta'ns qualcú que creguis que es pugui afiliar. Envia aquesta noticia i anima les teves amistats a participar.

Moltes gràcies per la teva col·laboració. És molt important!