Un minut per opinar sobre el GOB

last modified 2011-12-12 11:45
Un minut per opinar sobre el GOB

La teva opinió és important per al GOB

Aquesta setmana es troba oberta l'enquesta d'opinió sobre el GOB Menorca.

Enguany intentam també avaluar l'activitat de la nostra associació, per tal de recollir la major diversitat possible d'idees, i per això us demanam que l'empleneu i en doneu difusió i la reenvieu als vostres amics i coneguts.

Només estarà activa del 12 al 18 de desembre. Afanyeu-vos a respondre-la, només són cinc preguntes.

Moltes gràcies per la vostra participació!

no funciona la enquesta (al menys a mi)

Posted by Anonymous User at 2011-12-12 20:19
la meva opinió del GOB : MOLT BONA pero, pero,pero: jo estic a una finca a Biniarroi (Alaior). Vaig comentar-vos ja fa molt de temps que el veí del Barranc de Cala en Porter, un irlandés, ha tancat pel morro un cami públic històric (Alaior-Maó)aprofitant-se de l'astucia d'un advocat oportunista i la indolencia i la més absoluta incompetencia de l'anterior Ajuntament d'Alaior . Sembla que l'actual Ajuntament--del PP, també son collons que hagi de ser el PP!--vol fer alguna cosa. En tot cas, el GOB, a qui jo vaig comunicar aquests fets ja fa molt de temps...ni em vareu contestar. Manel Anoro. Bouer de Biniarroi. Alaior.

Camins

Posted by gobmenorca at 2011-12-13 12:11
Lamentam no haver donar resposta a aquest tema. És cert que sovint tenim més coses a fer de les que podem i hi ha casos que poden quedar sense atendre així com voldríem. Demanam disculpes.

En tot cas, el tema dels camins públics d'Alaior sí que el vam tractar amb l'anterior consistori, sense èxit. Ni a nivell polític ni tècnic hi havia voluntat de saber quins camins eren públics ni quins privats.

Com que no hem estat els únics a qui els ha passat això, i també succeeix a altres municipis, recentment s'ha creat una Coordinadora de Camins de Menorca, formada per diferents col·lectius (entre ells el GOB), i ja hem entrat instàncies a tots els ajuntaments demanant el mapa i l'inventari de camins públics.

Quan es tenguin aquest materials, analitzarem quins camins tenen dret de pas real i quines prioritats convé establir a nivell d'itineraris.

felices y prospero ano

Posted by Anonymous User at 2011-12-16 19:53
felidades por seguir concienzando a la sociedad menorquina que en el fondo es la que tiene que saber definirse por el presente panssando en el pasado para sober que quiere en el futuro bon nadal