Bon curs! Oferta educativa 2011-2012

last modified 2011-09-12 11:06
Bon curs! Oferta educativa 2011-2012

El dibuix de Cèlia Mascaró presenta enguany el quadern informatiu

Coincidint amb l'inici del curs escolar, el Servei d'Educació Ambiental del GOB Menorca estrena oferta educativa.

Tots els docents ja podeu consultar els tallers i activitats escolars programats per al curs 2011-2012 i que rebreu en forma de quadern informatiu als vostres respectius centres educatius.

A les ja habituals activitats que venim fent durant tots aquests anys, enguany hi hem afegit dos tallers relacionats amb la geologia de Menorca i que s'emmarquen dins l'exposició permanent del Centre de la Natura "Roques, minerals i Fòssils".

També, un any més,  tornem a apostar per la formació al professorat per tal de sumar esforços a l'hora de traspassar fronteres en el camp de l'educació ambiental. De moment tenim dos cursos en cartellera per a aquest primer trimestre de l'any. Un curs sobre turisme i sostenibilitat, organitzat conjuntament amb la Universitat de les Illes Balears i, un altre d'introducció a la botànica. Tots els cursos tindran convalidació per a hores de formació permanent al professorat i estan oberts tant a docents com a qualsevol persona interessada en el tema. Estigueu atents a les noves ofertes.

Bona entrada de curs a tothom!