Identifiquem els motoristes irresponsables

last modified 2011-05-12 10:33
Identifiquem els motoristes irresponsables

Motos fotografiades al Pilar, fa uns dies. Totes les imatges s'han adjuntat a la denúncia.

Les pràctiques que fan alguns motoristes sobre el medi natural provoquen greus efectes sobre determinats indrets. El GOB anima a fotografiar aquests casos i a tramitar les corresponents denúncies.

El pas constant de motos sobre algunes zones naturals acostuma a provocar seriosos problemes d'erosió. Quan es fan sobre costers empinats, zones dunars o espais fràgils, les conseqüències negatives augmenten. El mateix passa amb les motos que usen el Camí de Cavalls, sobre el qual està prohibida la circulació a motor. I els efectes són encara pitjors en l'època actual, on una gran part de la fauna silvestre es troba en cria i es pot veure afectada pels sorolls intensos de les màquines.

La majoria de motoristes són gent responsable. De fet, la suma d'esforços ha permès que s'hagi habilitat un circuit, per tot tipus de pràctiques de motociclisme, a la zona industrial de Maó. Això permet disposar d'un espai on dur a terme aquest esport sense generar conflictes. Però sempre queden alguns individus que generen mala fama a tot el col·lectiu.

Davant les reiterades informacions d'observació de motos duent a terme pràctiques prohibides, el GOB aconsella fotografiar tots els casos que s'observin i tramitar les corresponents denúncies, de les quals l'entitat en farà un seguiment.

I també a la carretera ... (focs)

Posted by Anonymous User at 2011-05-12 11:24
També s'hauria de fer una campanya per denunciar als automobilistes irresponsables que llencen burilles enceses de cigarreta per la finestra. L'altre dia, entre Ciutadella i Ferreries, a l'alçada del "Castillo", el conductor d'un autobús de línea va llençar clarament una cigarreta encesa per la finestra. Malauradament no vaig poder veure la matrícula ni l'empresa. Després, quan hi hagi un foc, tots plorarem ...

FUMADORS

Posted by Anonymous User at 2011-05-12 14:45
Sa majoria de fumadors són irresponsables i tiren per totes bandes xigarros encesos, tant per sa carretera, per qualsevol camí com a n'es carrers. Però sa policia i es satxos passen d'açò ... com que per qualsevol cosa que fan ja se'ls hi tracte de fatxes, pues ja passen de tot... així nam!!!

I per sa carretera tothom corre i después mos estrenyam de que hi hagi accidents... jo no sé com no n'hi ha més d'accidents.

Ses motos pel camp... no és normal que faixin lo que vulguin avont vulguin... ara, sa culpa és de s'administració que no els hi permet tenir un puesto fixo per fer açò quant vulguin, i clar, ells es cerquen sa vida.

Duc una capseta de caramels vuida a sa bossa

Posted by Anonymous User at 2011-05-13 15:01
Sóc fumadora i crec que això que dieu és cert en part, però no seré jo qui llenci ni una burilla per sa finestra m'estimo sa natura i sempre procuraré no malmetre res, per aquesta raó porto una capseta de caramels vuida per posar les burilles des cigarrets apagades i no llençar-les en lloc. Proposo que tots/es els/les fumadors/es facin qualque cosa semblant.

I també...

Posted by Anonymous User at 2011-05-14 00:33
I aquests que s'amaguen en racons serens, tranquils i bells, lluny de les mirades, connectats a la natura, efervescents d'energia biològica, però que deixen com un dit amputat d'un guà de làtex per allà enterra, què? QUÈ HI DIU EL GOB D'AIXÒ??? Res, res de res. Els motoristes, una obsessió amb els motoristes. Només els motoristes. Tot el mal el fan els motoristes. Senyors, si sou ecologistes, heu de començar per aquí: EMPORTEU-VOS EL CONDÓ A CASA!!!

Condons a casa?

Posted by Anonymous User at 2011-05-17 02:15
Tens raó però en la pràctica 5.000 condons llençats pel bosc farien molt menys mal a la natura que 5.000 motoristes incívics o el perill que suposarien 5.000 cigarretes enceses llençades per la finestra d'un cotxo ... Conceptualment es similar però en realitat 1 cigarreta encesa pot fer molt més mal 100 motoristes incívics o que 10.000 parelels efervescents d'energia biológica !!