Dilluns, conferència d'un bon expert en la crisi econòmica

last modified 2009-12-11 09:41
Dilluns, conferència d'un bon expert en la crisi econòmica

Cartell de la conferència

Quins són els problemes del sistema econòmic actual? D'on ve la crisi i com en podem sortir? Aquests seran alguns dels aspectes que Aniol Esteban, Cap d'Economia Ambiental de la New Economics Foundation (NEF) ens parlarà el proper dilluns dia 14, a les 20 h, a la sala d'actes de l'Ajuntament de Maó. A més, ens aportarà algunes idees per evitar caure en els mateixos errors que s'han vist en les darreres dècades.

La NEF és una organització dedicada a combinar l'anàlisi rigorosa amb el debat polític, i busca solucions pràctiques, sovint amb l'ajuda de la població local. En el món occidental, és considerat un dels grups de pensament (també anomenats think tanks) més influents en col·lectius i governs que busquen alternatives econòmiques més racionals.

La New Economics Foundation ha creat noves formes de mesurar el progrés, amb indicadors que incorporen aspectes bàsics per a les societats humanes. La conferència d'Aniol Esteban plantejarà la necessitat -i la possibilitat real- d'apropar l'economia a la justícia social, a la sostenibilitat del medi ambient i al benestar col·lectiu. Una convidada a la reflexió sòlida, per buscar sortides palpables a una crisi econòmica que presenta necessitats de canvis estructurals.

La conferència Sortint de la crisi. Construint una nova economia és oberta a tothom que hi vulgui assistir i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Maó.