Falcó tirotejat

last modified 2011-10-11 12:18
Falcó tirotejat

Radiografia del falcó. Els cercles vermells mostren on han quedat allotjats els projectils

El GOB ha denunciat al SEPRONA de la Guàrdia Civil que al Centre de Recuperació de Fauna Silvestre ha arribat un falcó ferit per arma de foc.

Recentment es va entregar al GOB un falcó ferit trobat per un caçador a una finca de Ciutadella. L'animal presentava vàries ferides i una fractura recent d'ala a nivell de l'os carp-metacarpià provocades per l'impacte de projectils d'arma de foc. Després de fer-li una radiografia, es va poder comprovar que l'ala del falcó allotjava quatre perdigons, un dels quals localitzat a la zona de la fractura. L'animal va ser intervingut quirúrgicament i actualment està en tractament al Centre de Recuperació del GOB.

El falcó (Falco peregrinus) és una espècie estrictament protegida i en perill, i per això el GOB ha posat els fets en coneixement de l'autoritat competent perquè obri una investigació per aclarir què ha passat i apliqui les sancions previstes per la llei.

És molt trist que actualment encara passin aquestes coses.

Falcó tirotejat

Posted by Anonymous User at 2011-10-11 12:51
El que es trist es que en ple segle XXI encara hi hagi gent que vagi disparant a animals, sigui un falcó, un conill o una perdiu. I que a sobre, en molts casos sigui legal fer-ho.

Falco tirotejat

Posted by Anonymous User at 2011-10-11 13:21
Es que les escopetes les carrega el diable¡¡¡¡

falcó peregrí

Posted by Anonymous User at 2011-10-11 20:16
Quina tristesa de pensar que hi ha gent tan bestia per disparar a aquestes aus en perill d'extinció!!! tan de bo arribem a saber qui és i que se li presenti la multa corresponent, que se la mereix!!

Hi ha que respectar les espècies protegides

Posted by Anonymous User at 2011-10-11 20:44
És que este animalet ni és per menjar, ni és caça ni res...
Quina poca vergonya! Que es trobe a qui ho ha fet i que li caiga una bona sanció!