Ja podeu adquirir productes agraris que fan natura

last modified 2008-08-11 09:28
Ja podeu adquirir productes agraris que fan natura

L'Agrobotiga el dia de la visita d'Odile Rodríguez de la Fuente

Ara tenim l'oportunitat de comprar directament als pagesos que tenen acords de custòdia del territori amb el GOB.

Els pagesos que gestionen el territori de manera responsable, ofereixen productes de qualitat i conserven la biodiversitat i el paisatge de Menorca. Unes finques agràries que han agafat un compromís ferm per fer compatible l'activitat agrària amb la conservació del medi ambient. Aquesta gent es mereix tot el nostre suport.

A la secció Agrobotiga a la web ja hi podeu trobar el catàleg de productes provinents d'aquestes finques. És un sistema pensat perquè el consumidor s'adreci directament al productor que més li agradi. D'aquesta manera, les dues parts hi surten guanyant.

Aquesta iniciativa ha merescut recentment la visita d'Odile Rodríguez de la Fuente, que ha apadrinat els productes per fer saber a tothom que es tracta d'una bona via per ajudar als pagesos i a la natura.

I recordau que també podeu visitar en directe l'espai de l'Agrobotiga, situada en el Centre de la Natura de Menorca, a Ferreries, on hi trobareu informació i alguns dels productes. Aquesta iniciativa compta amb les col·laboracions de Fundació Territori i Paisatge, Fundación Biodiversidad, el Consell Insular i l'Ajuntament de Ferreries.

Doneu a conèixer aquesta nova modalitat de comerç responsable a les vostres amistats.