Propostes de cara a les eleccions de 2007

last modified 2007-09-19 11:01


El GOB ha fet arribar més de 30 propostes a les candidatures que concorren a les eleccions del 27 de maig. El document, que s'agrupa en 10 temes que esdevindran fonamentals per al futur de Menorca, proposa una reflexió en torn a aquests punts, i convida a les formacions polítiques a formular el seu posicionament públic en relació a les propostes concretes que es plantegen.
En aquest conjunt de propostes, que abasten temes com aigua, sector agrari, espais protegits o el model turístic, el GOB planteja l'elaboració d'un Pla Insular de la Costa, la creació d'un òrgan participatiu per a materialitzar els projectes de la Reserva de Biosfera, la declaració de Parc Natural dels Illots de Menorca, l'establiment d'una moratòria de nous pous, així com mesures per a una mobilitat urbana sostenible, o el foment d'una reconversió del sector agrari.

Amb aquesta iniciativa el GOB participa en la campanya electoral que avui s'inicia, des de la posició que li pertoca de plantejar als candidats aquelles qüestions que considera que seran prioritàries en el futur període de govern. El GOB convida als mitjans de comunicació i als ciutadans i ciutadanes a demanar als candidats a posicionar-se en relació a totes aquestes propostes.