El GOB Menorca, al Facebook

last modified 2010-02-11 11:50
El GOB Menorca, al Facebook

Esquema de les relacions referents a una persona en una xarxa social

Ja feia temps que hi anàvem darrera, sobretot perquè ens ho demanava molta gent aficionada a aquesta xarxa social d'Internet, i finalment el GOB Menorca ha obert una pàgina al Facebook.

Aquest nou mitjà ofereix un canal de comunicació diferent de la pàgina web, ja que permet publicar notícies, activitats, vídeos... però també la participació de les persones que tenen una simpatia amb el GOB (se n'han fet "admiradores", en la terminologia pròpia). Així, poden afegir-hi comentaris o recomanar als amics que les llegeixin. A més, es crea una comunitat d'aquestes persones, de manera que es pot veure quins altres simpatitzants hi ha, i entrar-hi en relació. És una nova manera donar força a la consciència a favor del medi ambient.

Seguirem mantenint la web com a referència del GOB Menorca, i el blog per permetre l'expressió de les persones interessades, tal com fins ara, i obrim aquest nou espai per a les persones participants a les xarxes socials, de les quals Facebook és la més emprada pels internautes menorquins, especialment els més joves.

Esperam que us sigui útil aquesta eina, i us convidam a participar-hi si us agrada.