Ja tenim els candidats d'enguany

last modified 2008-11-10 12:06
Ja tenim els candidats d'enguany

El sopar del premi Pere Prats 2007

La Junta Permanent del GOB va nomenar els quatre candidats que optaran al Premi Pere Prats de Medi Ambient 2008. En aquesta tercera edició dels premis anuals del GOB, opten al guardó:

  • Joan Rita Larrucea, doctor en Biologia i professor de la UIB, participant actiu en el moviment ecologista a les Balears, i un dels impulsors de la declaració de Menorca com a Reserva de Biosfera.
  • Enrique Ballesteros Sagarra, investigador del Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC), alt coneixedor dels fons marins de Menorca, i autor dels treballs d'investigació en què s'han basat les declaracions i peticions de protecció de les zones marines a la nostra costa insular.
  • Joan López Casasnovas, professor del IES Josep M. Quadrado de Ciutadella, defensor de la identitat cultural i de la preservació de l'illa des de les seves múltiples ocupacions com a educador, compromès social i políticament, articulista, escriptor i poeta.
  • Pacífic Camps Coll, pintor que ha interpretat amb la seva obra el sentit artístic del paisatge i els valors naturals de la nostra illa, reflex personal d'un compromís amb el territori, sempre dispost a col·laborar amb diferents entitats socials.

Aquestes candidatures seran valorades per un jurat que farà públic el resultat el proper dissabte dia 13 de desembre en el transcurs d'un sopar a Es Mercadal.

El Premi Pere Prats de Medi Ambient té per objecte el reconeixement públic d'aquelles persones, ens o col·lectius que per la seva trajectòria o actes han promogut o desenvolupat fets rellevants en favor dels valors ambientals de Menorca, o  l'equilibri entre les activitats humanes i la conservació de la naturalesa.