Turisme de natura, una aposta de futur

last modified 2010-06-10 11:51
Turisme de natura, una aposta de futur

Una altra manera de gaudir Son Bou

Un estol d'abellerols sobrevolant el poblat talaiòtic de Torre d'en Gaumés en un cel enteranyinat de gris, la gran abundància de flors silvestres o el mateix florir de les rapes mosqueres. Aquestes són algunes de les experiències més ben valorades durant l'estada a Menorca d'un grup de turistes britànics de l'agència Honeyguide Wildlife Holidays.

S'enduen a casa la impressió d'haver observat 96 espècies d'ocells i de força més plantes, d'haver contemplat embadalits els limícoles presents al prat de Lluriac, les formacions rocoses de Mongofra i les comunitats de socarrells de Favàritx, entre moltes altres coses. Contents de saber que la seva estada contribueix a la desestacionalització del turisme, al benefici econòmic dels establiments locals i al suport de les entitats que treballen a favor del medi ambient.

Un turisme de qualitat que arriba fidel a Menorca any rere any, atret pels alts valors naturals que la nostra illa sosté, en un període on potser l'aigua de la mar és massa freda per a banyar-s'hi, però la migració d'alguns ocells es troba en el seu punt més àlgid i l'explosió de flors és innegable.

Vet aquí una mostra pràctica i real d'una oferta turística pròpia i diferenciada. Una aposta per a un nou model turístic que, com s'evidencia en aquest cas, té molt a dir a la nostra illa.

 

Turisme diferenciat

Posted by Anonymous User at 2010-06-10 12:14
Hola Em sembla molt bé que els agents turístics hagin vingut a menroca i hagin quedat satisfets.
I què proposem per el Camí de cavalls? Jo hi estic a favor de que es pugui transitar i fer estada ,es a dir, dormir i berenar.(tipus bed and breakfast).I ben senyalitzat, la guia refeta i en anglès.
Fisn aviat,Chelo.