Dissabte, sopar i Premi Pere Prats

last modified 2008-12-09 11:15
Dissabte, sopar i Premi Pere Prats

Entrega del premi 2007 al sopar de l'any passat

Ja està configurat el jurat que aquest dissabte escollirà el guardonat al Premi Pere Prats de Medi Ambient 2008. Juntament amb Josep Foguet, president del GOB Menorca, configuren el jurat: Caterina Martí, sòcia de l'entitat; Josep Mercadal, president de l'Orfeón Mahonès; Matthias Roters, empresari bijuter; Maria Gràcia Seguí, farmacèutica; i Josep Bagur, periodista.

El jurat es reunirà el matí de dissabte al Molí del Rei, on escollirà un dels quatre candidats proposats per la Junta Directiva del GOB. La persona seleccionada serà proclamada guanyadora en el transcurs del sopar que aquella mateixa nit es realitzarà al restaurant Jeni des Mercadal, al qual assistirà el batlle, Ramon Orfila.

Els candidats, que el GOB Menorca considera mereixedors del reconeixement que representa el premi anual, són: el professor de la UIB Joan Rita; el pintor Pacífic Camps, l'oceanògraf del CSIC Enrique Ballesteros i el professor Joan López Casasnovas.

Tots els candidats rebran una fotografia de Miguel Cao en record a la candidatura, i la persona seleccionada pel jurat rebrà, a més, una escultura de l'artista maonesa Marga de la Llana; una obra en ferro que reprodueix un milà, símbol del GOB Menorca, i que va ser produïda per a aquests premis anuals Pere Prats.

Encara hi ha places disponibles per assistir al sopar. Cal apuntar-s'hi prèviament telefonant al 971 35 07 62.