Proposa candidats al Premi Pere Prats 2010

last modified 2010-11-09 11:39
Proposa candidats al Premi Pere Prats 2010

Pere Prats va ser un dels fundadors i impulsors del GOB a Menorca

El Premi Pere Prats de Medi Ambient està dedicat a reconèixer la trajectòria de persones o entitats en favor dels valors ambientals de Menorca, directament o desenvolupant activitats econòmiques que cerquen l'equilibri amb l'entorn. L'any passat els premiats van ser Damià Gomis, Onofre Gonyalons i Guillem López Casasnovas.

Podeu proposar candidats a l'adreça info @ gobmenorca . com , fins al dia 18 de novembre. D'entre les propostes la Junta Directiva seleccionarà una llista de nominats, de la que posteriorment un jurat plural decidirà el guanyador. En aquest enllaç s'hi poden llegir les bases.

El dissabte 11 de desembre es farà l'acte d'entrega del premi.

premis Pere prats

Posted by Anonymous User at 2010-11-09 19:11
Hola Volia expressar la meva disconformitat en trere el sopar dels premis.Era una bona oportunitat de passarho bé, menjar excel.lentment, i xalar amb els espectacles i els discursos organitzats per celebraho.
Hi ha d'haver una ica de tot al gob: tertulies, reunions, excursions, protestes,festes, concursos,xarles, notícies,..... ho sento es tregui.
Salutacions cordials Chelo.

premi

Posted by Anonymous User at 2010-11-10 17:24
Esstoy de acuerdo con el anterior comentario, eran mucho mas divertidos y diferentes. No deja de ser un acto social como la mayoria, antes era diver y original