Tomàs Molina, dimecres a Ferreries

last modified 2010-08-09 10:35
Tomàs Molina, dimecres a Ferreries

Les Xerrades a la Fresca del Centre de la Natura de Menorca es fan al Pla de l'Església, davant l'Ajuntament de Ferreries

El cap de meteorologia de Televisió de Catalunya, Tomàs Molina, serà el pròxim convidat de les Xerrades a la Fresca del Centre de la Natura, aquest dimecres a les 21h al Pla de l'Església de Ferreries. Parlarà del canvi climàtic.

Tomàs Molina, a part de conegut presentador del temps i d'altres programes de TV3, és físic, periodista i, entre d'altres ocupacions, és també membre assessor de l'Organització Meteorològica Mundial.

El canvi climàtic, que estem produint nosaltres, ens obliga urgentment a prendre mesures per mitigar-lo, ja que a escala mundial produirà desequilibris territorials, canvis de productivitat de la terra o problemes de subministrament d'aigua. Convé conèixer aquest fenomen i saber quines coses podem fer i quines hem d'exigir a les administracions per tal de reduir els seus efectes. Davant el canvi climàtic no s'ha de ser alarmista, però sí que s'ha d'actuar amb intel·ligència i contundència per evitar mals que poden afectar greument la nostra economia i el medi ambient.

Aquest dimecres tindrem l'ocasió de poder conèixer de primera mà la visió d'un expert i gran comunicador, com és Tomàs Molina.

 

Canvi climàtic

Posted by Anonymous User at 2010-08-10 09:02
Davant el canvi climàtic no s'ha de ser alarmista. Fantàstic !!!....

Tant les víctimes de les inundacions catastròfiques al Pakistan, l'Índia, la Xina com a Alemanya i l'Europa central actualment, i igualment les que van patir de la tempesta Xynthia en febrer proppassat al nord de la península i França, les del sud-est francès afectat en juny per un fort temporal i les de Rússia a causa de la sequera i dels focs, que en podem pensar del canvi climàtic?.... A partir de quin moment i quantes desgràcies haurem de ser alarmista?.... A més, la cimera de Copenhaguen va fracassar...

Canvi climàtic Menorca

Posted by Anonymous User at 2010-08-11 09:23
La Sra. Teresa Ribera ja fa uns anys a la xerrada que va donar a Mercadal va explicar que Menorca patirà especialment del canvi climàtic, ja que ens trobem en una regió de clima marginal (ni típicament temperat com al nord d’Europa ni subtropical) i per això és fan més notoris els canvis de circulació de l’atmosfera. I ens ho teníem que prendre molt en serio.

H20

Posted by Anonymous User at 2010-08-11 09:43
Las reservas de agua serán uno de los recursos naturales más afectados por el impacto del cambio climático en Menorca. ¿Son conscientes nuestros gobernantes del problema? El turismo no puede ser compatible con lo que nos espera. Piscinas, toboganes de agua, duchas interminables, buques cargando agua etc. etc.