El "millor got" també serà present a Sant Llorenç

last modified 2007-09-19 10:48
millorgot.jpg


14.000 gots amb el lema "Millor got, millor festa" es distribuiran aquest cap de setmana a les festes patronals d'Alaior. Set bars d'aquest municipi s'han sumat a la campanya de reducció de residus plàstics i han adquirit els gots editats pel GOB per a aquestes festes. Amb l'esforç d'aquests bars, l'estaló de l'Ajuntament d'Alaior, i la necessària col·laboració de tots els ciutadans, es pretén anar substituint els gots de plàstic, que tant presents són a les nostres festes, pel problema que plantegen com a residu, i que compten amb una alternativa perfectament viable com aquests gots de cartró.

festes_residus.jpg

Cada any, a les festes patronals es consumeix una quantitat ingent de gots de plàstic. En acabar la festa, aquests acabaran com a residu a l'abocador i hauran de passar centenars d'anys per arribar a desaparèixer. Així mateix, aquest residu plàstic als carrers de la festa planteja el problema de possibles llenegades de cavalls i vianants. Per això, aquesta iniciativa, que compta amb el suport d'Eroski i de diferents ajuntaments de l'illa, i la bona resposta dels bars, esdevé un primer pas per a un ús normalitzat d'un got més ecològic.

poster_millorgot.png

A l'Ajuntament d'Alaior, que també ha adquirit aquests gots per al seus actes oficials, al bar La Tropical, a Ca Na Divina, al Cafè des Forn, al Bar Transparent, al Bar Escacs, al Bar Canya i al Gèminis es podran realitzar consumicions amb el "millor got" per a la "millor festa".

Demana'l!