Tenim gots per a la millor festa

last modified 2011-06-09 15:09
Tenim gots per a la millor festa

Les festes, amb gots de cartró

Arriba Sant Joan, i el GOB disposa de gots de cartró per a que sigui una festa millor. Es poden trobar als nostres locals de Ciutadella i de Maó, i també al Centre de la Natura de Menorca, a Ferreries.

Ja fa alguns anys que el GOB treballa en intentar eliminar els gots de plàstic de les Festes majors, que les desllueixen lamentablement. Els gots de plàstic generen un problema com a residu, que difícilment és reciclable i va a parar als abocadors on triga moltíssims d'anys a descompondre's.

Davant la dificultat d'emprar gots reutilitzables, els gots de cartró són una solució, ja que o bé es poden reciclar, o compostar o, en cas que acabin a l'abocador, es descomponen en poc temps. I no costen gaire més que els de plàstic.

El GOB ha demanat als ajuntaments que obliguin a fer servir aquests tipus de gots als establiments que demanin permís per dispensar begudes al carrer.

Els particulars que estigueu interessats en poder tenir aquest tipus de got per Sant Joan, el podeu trobar al nostre local de Ciutadella (Camí de Maó, 38). Estarà obert els dies 15, 16, 17, 20, 21 i 22 de 12:00 a 14:00 h, i dimecres 15 també de 17:30 a 20:00 h.