Diners i consciència. El poder dels teus estalvis

last modified 2008-12-08 10:29
Diners i consciència. El poder dels teus estalvis

Invitació a la conferència

Estem vivint en moments de turbulència econòmica; es parla de crisi, d'incertesa, de canvis en el rumb del sistema financer internacional i sorgeixen moltes preguntes i incògnites. Ens plantejam com hem arribat en aquest punt i com hem d'enfocar la situació de la millor manera possible, tant per a nosaltres com per a qui ens envolta.

Dins aquest context, el GOB ha organitzat la conferència "Diners i consciència. El poder dels teus estalvis", que pronunciarà Joan Antoni Melé, director territorial de Triodos Bank a Catalunya i Balears, el dimecres dia 10 a les 20h. a la Sala d'Actes de l'Ajuntament de Maó.

Quin és el rerefons de l'actual crisi econòmica i financera, les tensions i conflictes en el món actual, les contradiccions, una oportunitat de canvi, els fonaments per a una nova Economia, l'ús ètic i conscient dels diners -els nostres diners- i nous paradigmes per al segle XXI -consciència, responsabilitat, coratge- seran els continguts de la xerrada.

L'acte compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Maó i és obert a tothom, pots dur-hi els teus amics o amigues, si vols.