Maria Àngels Gornés allibera una òliba

last modified 2010-10-08 11:36
Maria Àngels Gornés allibera una òliba

El moment més esperat, a punt d'arribar

Un matí d'agost, na Maria Àngels Gornès es va trobar una òliba dins el pati de casa i es va posar en contacte amb els responsables del Centre de Recuperació, que se'n van fer càrrec. L'animal estava molt dèbil; es sospita que havia passat uns dies atrapada dins un fumeral fins que va poder sortir. Malauradament, va morir.

Però uns dies abans havia arribat al Centre un poll de la mateixa espècie. En aquest cas, el petit rapinyaire va ser adoptat per una parella de voluntaris que el van alimentar fins que va estar a punt per tornar al seu medi natural i valdre's per ell mateix.

Llavors, a finals del mes de setembre, vam demanar a na Maria Àngels Gornès si volia ser l'encarregada d'alliberar el poll que ja havia crescut, i hi va accedir tot d'una.

Et convidam a veure el vídeo de l'alliberació, amb el so d'una de les cançons que ens ha cedit la cantautora compromesa amb la cultura popular i amb la defensa del territori de Menorca. Des del GOB volem agrair la col·laboració de totes les persones que de manera altruïsta fan possible finals com aquests.

 

Senzillament preciòs

Posted by Anonymous User at 2010-10-09 00:53
el sentiment i delicadesa que demostra Maria Angels Gornés a l'hora de cantar les seves composicions també es veu ben reflectida en el moment d'alliberar aquesta preciosa òliba. Segur que l'ocell estava ben tranquil en veure en mans de qui es trobava...
Bona feina

vola'm cap a sa Lluna

Posted by Anonymous User at 2010-10-10 18:57
Una vegada més, na Maria Àngels Gornés ha mostrat es seu compromís amb
sa nostra terra i es patrimoni natural de s’illa de Menorca. Sa cançó és entranyable i ses imatges molt tendres.
GOB seguiu fent feina així.

oliva

Posted by Anonymous User at 2010-10-12 13:02
vos felicit!!! pura meravella, l'ocell, la veu i la lletra.
Rosina Ballester des de l'exili.