Oferta de ciber-voluntariat per a joves

last modified 2009-10-29 08:50
Oferta de ciber-voluntariat per a joves

Cartell de la campanya

Hem posat en marxa un projecte de ciber-voluntariat per a joves de 16 a 30 anys, que combina l'ús d'Internet amb el treball de camp: l'elaboració en equip de mapes temàtics d'interès ambiental.

Es tracta de recórrer zones i fer fotos dels temes en què es centren aquests mapes. Posteriorment, ja a l'ordinador, es carrega la foto i es crea un punt en una mapa de GoogleMaps on s'explica breument de què es tracta.

La informació introduïda al mapa queda immediatament disponible per a tothom qui la vulgui consultar. D'entrada, hi ha tres mapes temàtics, que es podran veure des de la web del GOB: arbres emblemàtics, abocadors incontrolats i passos perillosos de bestiar.

Per poder ser voluntari cal un ordinador amb Internet, una càmera de fotos (la del mòbil pot servir) i inscriure's aquí abans del 7 de novembre de 2009. Durant el mes de novembre es realitzarà una trobada de tothom que s'ha apuntat i es farà una sessió de formació, on s'explicaran tots els detalls tècnics.

No es necessiten coneixements avançats, tan sols un poc de pràctica d'emprar Internet. Tampoc requereix molt de temps de dedicació, només el que un hi vulgui invertir.

Ja ho sabeu, apunteu-vos-hi!

 

El projecte compta amb l'ajuda de l'Ajuntament des Mercadal i del departament de Cultura, Patrimoni, Educació i Joventut del Consell Insular de Menorca.