Joaquín Araújo, al seminari de dissabte que ve

last modified 2011-02-08 12:16
Joaquín Araújo, al seminari de dissabte que ve

La custòdia agrària suscita cada vegada més interès

Aquest dissabte, 12 de febrer, tindrà lloc la darrera jornada del Seminari Agricultura i Medi Ambient. La Sala Multifuncional des Mercadal acollirà des de les 9'30h tots els participants.

La jornada comptarà amb la participació de Joaquín Araújo, naturalista, escriptor, periodista i director editorial entre moltes altres facetes. És un gran divulgador de temes filosòfics, ecològics, literaris, biològics i agronòmics a través de llibres, exposicions, premsa, ràdio o televisió. Ha rebut diversos reconeixements i premis, entre els quals destaquem el Premio Global 500 de la ONU (1991). Joquín Araújo ens parlarà de Cultura rural y vivacidad, posant de manifest la important relació  entre el sector agrari i la conservació dels valors naturals.

L'experiència del Restaurant Cas Ferrer, primer restaurant ecològic de Menorca, serà explicada pel seu propietari Marc Casasnovas. A més, en Toni Moll, propietari de la finca La Marcona, ens parlarà de la recuperació d'una varietat local de blat que actualment estan transformant en farina i pa. I per acabar, el GOB exposarà el projecte Sembrant Custòdia, que ja acull 22 finques que s'han compromès a fer una gestió responsable del territori.

El termini d'inscripció segueix obert, i es poden apuntar al GOB (Camí des Castell, 53 a Maó) o per telèfon al 971 35 07 62.

El Seminari s'emmarca dins el projecte Sembrant Custòdia, que desenvolupa el GOB amb el suport de la Fundación Biodiversidad, el Govern Balear, el Consell Insular de Menorca, el Leader i l'Obra Social de Sa Nostra.