Caminant de Binixíquer a Cala en Porter

last modified 2008-04-07 12:02

Aquest passat diumenge, 134 persones van participar a l'excursió del programa A peu per Menorca. La gent participant es va concentrar a l'entrada de Binixíquer i a les 10 h es va iniciar la caminada, en un dia esplèndid.

El camí de Binicalaf i el camí de Cotaina van conduir els excursionistes fins a la carretera de Sant Climent. A continuació es troba la breu ascensió del camí de Santa Cristina, entre tanques de caramuixes i restes prehistòrics. Arribats al camí de Cotaines (ara el topònim apareix en plural, per diferenciar-se de l'anterior), l'excursió es va orientar cap a direcció ponent fins al camí de Torralbenc.


Excursió per Cala en Porter


Aquest caminoi, que passa per entre les tanques que ara s'estan transformat per cultivar-hi vinya, va baixant lentament cap al sud per abocar-nos finalment al barranc de Cala en Porter. Allà es va fer la xerrada prevista, a càrrec de Manuel Lora, qui va explicar als assistents la situació actual i les perspectives a curt termini del Camí de Cavalls.

Després d'un interessant debat, quedava el darrer tram de l'itinerari, que precisament discorre per Camí de Cavalls, i que condueix fins a la platja de Cala en Porter. Allà, un puntual servei de bus va transportar els participants al punt d'origen.

La pròxima excursió d'A peu per Menorca serà el 4 de maig.