Odile Rodriguez de la Fuente, dijous a Menorca

last modified 2008-08-06 12:01
Odile Rodriguez de la Fuente, dijous a Menorca

Odile al Molí del Rei

L'agricultura responsable és bàsica per la conservació de la biodiversitat i el paisatge de Menorca. Per donar suport als pagesos que es comprometen amb el medi ambient, ve a Menorca la Directora de la Fundació Félix Rodríguez de la Fuente.

Odile Rodríguez, filla de qui va deixondir la consciència ambiental de molta gent, dirigeix la fundació que porta el nom del seu pare i aquest pròxim dijous, dia 7, a partir de les 20 hores, participarà en un acte múltiple que es celebrarà al Centre de la Natura de Menorca, a Ferreries.

Odile ve a apadrinar els productes que es difonen a través de l'Agrobotiga, un espai que hi ha a l'esmentat Centre i que ofereix informació completa sobre els productes derivats de les finques agràries que tenen un acord de custòdia signat amb el GOB. Amb l'Agrobotiga (que porta per lema Productes que fan Natura) es pretén també promocionar el comerç directe entre productors i consumidors, a fi d'aconseguir uns preus més justos per a tothom.

Després de l'acte d'apadrinament, s'oferirà una taula rodona a la fresca sobre la importància de la figura de Félix Rodríguez de la Fuente. Participaran a l'acte Jaume Mascaró (antropòleg), Joan Rita (biòleg), Ester Mascaró (periodista) i la pròpia Odile Rodríguez de la Fuente. Moderarà Conxa Juanola, vicepresidenta interinsular del GOB. En finalitzar, s'oferirà un tast de productes a les persones assistents.