Cata de vins de Binitord

last modified 2011-05-06 11:04
Cata de vins de Binitord

Una visita a les bodegues

El dissabte 14 de maig es realitzarà una cata dels diferents vins de la bodega Binitord de Ciutadella. L'acte tindrà lloc a les 19'00h al Centre de la Natura de Menorca a Ferreries.

Els gestors de la vinya ens explicaran com elaboren el vi i les pràctiques agràries que apliquen a la finca, i ens ajudaran a conèixer millor els colors, olors i gusts dels seus vins: negre, rosat, blanc i de roure.

La finca Binitord té un acord de custòdia amb el GOB amb el qual es procura fer compatible la producció amb la conservació dels valors naturals. Un bon exemple és la instal·lació de caixes niu per a xòric, que han ocupat alguns dels exemplars joves que s'han anat alliberant a la zona, procedents del Centre de Recuperació del GOB. La presència habitual dels xòrics actua d'element dissuasiu per als nombrosos ocells que anaven a picar el raïm. Aquesta afectació a la vinya ha baixat en més d'un 80% amb aquest mètode.

La cata de vins és gratuïta però cal apuntar-se prèviament perquè les places són limitades. Podeu apuntar-vos telefonant al GOB (971 35 07 62) o enviant un correu electrònic a agrobotiga@gobmenorca.com.

Aquest acte s'emmarca dins el projecte de custòdia agrària "Sembrant Custòdia" que rep el suport de la Fundación Biodiversidad i la col·laboració del Govern Balear, el Consell Insular de Menorca, el Grup d'Acció Local Illa de Menorca i l'Obra Social de Sa Nostra.