Dilluns, Pedro Arrojo i la Nova Cultura de l'Aigua

last modified 2010-11-05 14:39
Dilluns, Pedro Arrojo i la Nova Cultura de l'Aigua

Quin és el futur de l'aigua a Menorca?

La quarta conferència del curs sobre Política territorial organitzada pel GOB Menorca juntament amb la Universitat de les Illes Balears tindrà com a objecte d'anàlisi les noves polítiques d'aigua que des d'Europa advoquen per un ús més sostenible d'aquest recurs.

Pedro Arrojo, professor de la Universitat de Saragossa i membre fundador de la Fundación Nueva Cultura del Agua, ens exposarà els principis claus de la nova Directiva Marc d'Aigua (DMA), la qual s'ha de transposar als diferents estats membres en forma dels respectius Plans Hidrològics. Més enllà de la pròpia directiva, els principis ètics que basen la gestió de l'aigua a nivell mundial, i les paradoxes que se'n deriven, es duran a debat.

Sens dubte, la política hidràulica tradicional es queda avui curta per a recollir les necessitats i inquietuds de la nostra societat i per donar respostes adequades als reptes que es deriven del nou paradigma de la sostenibilitat.

Aquest cop la conferència es farà el proper dilluns, 8 de novembre a les 20:00 hores al Molí del Rei, seu del GOB Menorca.

salusdps cordiales

Posted by Anonymous User at 2010-11-06 01:28
me hace una ilusion muy grande poder saludar a Pedro a quien tuve el honor de tener como profesor de matematicas en Zaragoza un hombre integro cabal y sensato y del que aprendi mucho
bienvenido a Menorca Pedro
Rafael Triay

sugerencias

Posted by Anonymous User at 2010-11-06 23:32
me agrada vuestras acividades pero no puedo asistir a la mayoria entre atras cosas por distancia veo que dominais la infonmatica seria posible asistir de otras formas ejem video confererencias o atras alternativas si podeis informarme os lo agradezco micdebaleares@hotmail.es

Es Castell necessita escoltar a Pedro

Posted by Anonymous User at 2010-11-07 22:28
Tots els ciutadans necessitam escoltar a Pedro... i as castell també.
L'associació de veïns vol conscienciar a tota la ciutadania que és responsabilitat de tots i de totes! Gràcies per convidar-lo a venir a Menorca. Gonçal Seguí

Es Castell necessita escoltar a Pedro

Posted by Anonymous User at 2010-11-08 14:10
Es Castell necessita escoltar a Pedro i els politics de Es Castell encara més.

Privilegi

Posted by Anonymous User at 2010-11-09 10:25
La xerrada de Pedro Arrojo ha estat una meravella. Poca gent te la capacitat de transmetre els conceptes claus de l'aigua amb tanta claretat.
Les conferències d'aquest curs tenen molt de nivell, gent de primera fila. Moltes gràcies.