Dissabte 5 de juliol, inauguració de l'Agrobotiga

last modified 2008-07-04 15:00
Dissabte 5 de juliol, inauguració de l'Agrobotiga

Vaques autòctones menorquines

El dissabte 5 de juliol tindrà lloc la inauguració de l'Agrobotiga al Centre de la Natura de Menorca a Ferreries, a les 20h. L'acte comptarà amb un tastet de productes derivats de les finques que tenen acord de custòdia amb el GOB.

L'Agrobotiga ja existia com espai de venda, però recentment s'ha ampliat la zona d'exposició de productes, s'ha fet nova cartelleria i obre amb un nou objectiu. Aquesta pretén posar en contacte els pagesos que han adquirit un compromís amb el medi ambient, signant un Acord de Pràctiques Agràries Sostenibles amb el GOB, amb els consumidors que cerquen uns productes de qualitat i amb garantia. La venda directa facilita la justa compensació pels pagesos i permet al consumidor conèixer i valorar d'on prové el producte final.

Una carn de qualitat de vedella menorquina, un formatge artesà de llet crua de vaca autòctona, embotits de porc ecològics, oli o pa fet amb una varietat local de blat, són alguns dels productes que es podran adquirir amb els contactes que facilitem a l'Agrobotiga.

La rehabilitació d'aquest espai s'ha dut a terme gràcies a la Fundació Territori i Paisatge de Caixa Catalunya, i es trobava emmarcada dins el projecte "Conversar per conservar" que desenvolupa el GOB i que compta amb l'ajut de la Fundación Biodiversidad i la col·laboració del Govern Balear i el Consell Insular.

L'acte és obert a tothom.