Vine en bus a la festa

last modified 2007-09-19 10:51

Per una festa sostenible, el GOB recomana que es faci servir el transport públic per accedir al Recinte Firal des Mercadal.

Aquest dissabte, 7 de juliol, el GOB celebra el seu 30 aniversari amb el lema “GOB, 30 anys estimant Menorca” al Recinte Firal des Mercadal. Amb la finalitat que la festa sigui el més sostenible possible, es recomana que els assistents es desplacin en bus. El dissabte, a més de la línia normal, també es disposa de bus nit, que ofereix horaris adequats tant a l'anada com a la tornada de la festa. Per a més informació, consultau els horaris a la premsa.

En el cas que es vengui en cotxe particular, es recorda que cal aparcar a les zones habilitades al poble des Mercadal. El Recinte Firal no disposarà d'aparcament, però les zones del poble, com el Molí des Racó, estan molt pròximes al Recinte.

Així mateix, es recorda que l'entrada a la festa és gratuïta. Començarà a les 19:30h amb espectacle infantil, seguirà un concert de Pinyeta Pinyol i l'obra de teatre “30 anys del GOB”; cap a la nit, concert del grup local Delên i els mallorquins Rock & Press. Les presentacions aniran a càrrec de Quimi Portet. La festa finalitzarà a la 1:00h.