Vespre d'excursió

last modified 2007-09-19 10:55

Unes 180 persones van participar en la darrera excursió de la temporada del programa A peu per Menorca.

Per evitar la calor del dia i amb l'intent d'aprofitar la llum de la lluna, aquesta darrera sortida es va programar pel vespre, en una oferta que va tenir molt bona acceptació. La gent es va concentrar a la plaça de l'església des Migjorn Gran i a les 22 hores s'iniciava el recorregut.

El temps va ser bo, el vent va calmar i no feia fred, però els nuvolats persistents van mantenir la lluna amagada gairebé tot l'itinerari. Just va guaitar una estona, quan la música del violí de Toni Pons i la flauta travessera de Borja Moll van sonar per afegir màgia des de dalt la roca blanca que sobresortia sobre el públic assistent.

L'excursió va discorre pel camí que passa pels llocs i bordeja el barranc mentre baixa lentament cap el nivell del litoral. Uns aljubs de gran atractiu paisatgístic, que encara estan plens d'aigua, o els imponents casats de Binigaus Nou, van saludar els excursionistes.

A la platja de Binigaus es va fer una segona aturada, per després anar fins Sant Tomàs, on un servei d'autobús va retornar, a la 1 de la matinada, els excursionistes noctàmbuls.

A peu per Menorca descansa el juliol i l'agost. La pròxima excursió d'aquest programa que impulsen el GOB i el Consell Insular de Menorca serà el diumenge dia 16 de setembre.