Comerç just al Molí

last modified 2011-05-04 13:09
Comerç just al Molí

Cartell de l'exposició

Des del GOB i Veterinaris sense Fronteres-Justícia Alimentària Global vos convidam a visitar l'exposició sobre Comerç Just, que estarà al Molí del Rei del 4 al 24 de maig.

Aquesta exposició, cedida per la Xarxa de Consum Solidari de Catalunya, pretén donar a conèixer els aspectes més rellevants del comerç just, en la seva visió més àmplia. Aquest es planteja com una cadena de solidaritat, equitat, transparència, sostenibilitat que crea un context favorable per als pagesos, tant del nord com del sud, que volen viure dignament del camp.

L'objectiu d'aconseguir un comerç just a tots els nivells permetrà assolir la sobirania alimentària, definida com el dret que té tot poble i país a garantir la pròpia alimentació de manera suficient, sana i lligada a les seves tradicions culturals i als mercats locals.

Afavorir un consum local i responsable amb el medi ambient és un dels objectius del projecte de custòdia agrària que desenvolupa el GOB.

A l'exposició també es podran adquirir productes de finques que amb la seva gestió, ajuden a mantenir els valors naturals de Menorca.