L'Associació Lithica, Premi Pere Prats 2011

last modified 2011-12-05 10:58
L'Associació Lithica, Premi Pere Prats 2011

El Jurat s'ha reunit aquest matí a la seu del GOB

El jurat del Premi Pere Prats de Medi Ambient 2011, reunit aquest dissabte a la seu del GOB, ha decidit concedir aquesta distinció a l'Associació Lithica.

El jurat ha acordat premiar a Lithica per l'exemple de recuperació de patrimoni cultural i mediambiental, de posada en valor d'aquests espais magnífics que són les pedreres de marès, amb un projecte que és exemple dins i fora de Menorca. La promoció de Menorca com a destinació turística de qualitat, en un temps on es veu clara la necessitat d'impulsar un producte turístic diferenciat, respectuós amb el medi ambient, la cultura i ple d'autenticitat vivencial. La originalitat del projecte i d'innovació empresarial que suposa aquesta iniciativa. La posada en valor paisagística que representa la recuperació de les nostres pedreres, exemple de la petjada humana damunt la natura i d'una forma particular i respectuosa d'incidir-hi. El jurat encoratja l'Associació Líthica a continuar treballant en aquesta línia i a fer d'aquests espais un referent sociocultural que enriqueixi l'oferta cultural i turística de Menorca.

El jurat ha estat format per Josep Foguet, president insular del GOB; Joan Mercadal, soci elegit per sorteig; Santiago Barro, de Binary Menorca, Magda Marroquín, estudiosa i defensora del patrimoni de Menorca, Maria Camps, cantant, i Luis Miguel Domínguez, periodista.

L'acte públic de reconeixement i entrega del premi es celebrarà divendres dia 9 a partir de les 20:00 h a la seu del GOB a Maó. S'acompanyarà d'una degustació gratuïta de productes de finques agràries amb acord de custòdia.

Premi

Posted by Anonymous User at 2011-12-05 12:41
Em sembla molt encertat atorgar-lo a Lithica. L'enhorabona per a l'associació!
Joana

Premi Pere Prats a Lithica

Posted by Anonymous User at 2011-12-05 13:56
Hola a tot Em sembla un premi molt merescut a Lithica que ha recuperat unes canteres d'una manera envejable. És un vertader plaer passejar per Lithica, el ben fer, el bon gust i sembla tan natural com si l'home no hi hagés intervingut amb la natura. Enhorabona !

premi pere prats

Posted by Anonymous User at 2011-12-05 14:19
Felicitats a Lithica pel premi, i al jurat pel seu encert.
Com a antiga amiga del Pere Prats, segur que en Pere estaría encantat amb el vostre tipus de feina.
Lourdes Humet

Premio Pere Prados

Posted by Anonymous User at 2011-12-05 15:13
Que suerte que Lithica haya finalmente recibido este premio! Felicidades! No olvidar sin embargo que es gracias a Laeticia Sauleau Lara que habia luchando durante tantos anyos para que los Menorquines tengan en cuenta la importancia de su patrimonio!
Fue un trabajo enorme para convencer todas las autoridades... y eso sin nunca tirar la toalla.
Ademas es un sitio estupendo para hacer conciertos. Es realmente una Senyora muy grande que tiene una sensibilidad increible.
Gracias a ella y al Presidente del GOB Josep Foguet.