Comencen les Xerrades a la Fresca

last modified 2010-08-03 11:27
Comencen les Xerrades a la Fresca

Cartell informatiu

El president de de Societat Històrico Arqueològica Martí i Bella, Alberto Coll Arredondo, protagonitzarà la primera Xerrada a la Fresca del Centre de la Natura d'aquest any. Serà el dijous, 5 d'agost a les 21:00, al Pla de l'Església de Ferreries. El títol de la xerrada és "Paisatge i Patrimoni Històric, un integració territorial necessària".

És ben coneguda la important tasca en el camp de la història i el patrimoni de Menorca que ve desenvolupant aquesta Societat, preocupant-se per la investigació, la divulgació i també el desenvolupament de projectes de protecció. En aquesta xerrada es tractarà sobre la difícil, però necessària, conjugació de la preservació del patrimoni històric amb la transformació del territori degut al desenvolupament d'infraestructures.

Una novetat de les Xerrades a la Fresca d'enguany és el canvi d'ubicació. Es duran a terme al Pla de l'Església, davant l'ajuntament. Hi ha altres dues Xerrades previstes: el dimecres 11 d'agost, el conegut meteoròleg Tomàs Molina parlarà sobre el canvi climàtic, i el dijous 26, Joan Moranta, director de l'Estació Jaume Ferrer de la Mola, explicarà els projectes d'investigació marina d'aquest centre recentment posat en marxa.