Desè aniversari del grup de Botànica

last modified 2009-07-03 09:23
Desè aniversari del grup de Botànica

A la foto només hi falta n'Òscar

Fa 10 anys que funciona el grup de botànica del GOB, molt lligat també a l’Institut Menorquí d'Estudis per a les feines de caire més científic. Per aquest motiu  vam organitzar una trobada a s’Hort de Dalt del barranc d’Algendar.

Durant aquests anys de feina voluntària s’han realitzat un munt de coses, com per exemple la creació de l’Herbari General de Menorca (2003-2004), l’elaboració del Catàleg de les espècies vegetals del parc natural de s’Albufera des Grau (2003), l’organització del cicle de conferències El patrimoni vegetal d’una illa enmig del Mediterrani (2004), la publicació del llibre Catàleg de la flora vascular de Menorca (2004), l’organització de les I Jornades de Botànica a Menorca, homenatge a Pere Montserrat (2006), la realització de diferents articles a revistes científiques donant a conèixer novetats de la flora menorquina, la col·laboració en el Bioatles de la Conselleria de Medi Ambient, i encara més …

A part de la feina més científica, també hem intentat assessorar al GOB en les feines de conservació, i durant tots aquests anys hem organitzat excursions públiques per intentar difondre l'interès per les plantes (vegeu el calendari d’activitats).

Després d’aquests 10 anys seguim encara treballant amb il·lusió en diferents projectes que creiem que podran ajudar a conservar la nostra flora. Volem convidar-vos a participar de les nostres activitats, tant les més lúdiques com les de caràcter més científic, si us hi veis amb forces. No exigim cap formació prèvia, només ganes.

Gràcies,

David, Magda, Martí, Miquel, Òscar, Pere, Tòfol i Xec