Segona jornada del Seminari d'Agricultura i Medi Ambient

last modified 2010-02-03 10:59
Segona jornada del Seminari d'Agricultura i Medi Ambient

La primera jornada va ser molt concorreguda

El proper dissabte, 6 de febrer, tindrà lloc la segona jornada del Seminari Agricultura i Medi Ambient, organitzat pel GOB, i que rep el suport de la Fundación Biodiversidad i la col·laboració del Govern Balear i el Consell Insular de Menorca.

Donat el nombre de participants apuntats, que ha superat les expectatives, la segona jornada ha patit un canvi d'ubicació, es realitzarà a l'edifici Calàbria (C/Santa Eulàlia, 83) de Maó.

Durant el matí es presentaran les següents experiències:

  • Projecte Dina'm, dinamització de menjadors escolars ecològics, a càrrec d'Oriol Costa, gerent de l'empresa Dinamis que desenvolupa iniciatives ambientals i socials. Es tracta d'una iniciativa que ha posat en marxa un sistema enxarxat on productors locals i menjadors escolars tenen un punt d'unió: els aliments ecològics.
  • Life+ Boscos. Una gestió forestal responsable, a càrrec de Miquel Truyol, tècnic en planificació forestal i comunicació del Life. El principal objectiu d'aquest projecte és contribuir a l'adaptació dels ecosistemes forestals mediterranis de Menorca als impactes negatius del canvi climàtic a través de la gestió forestal sostenible.
  • Caça sostenible, a càrrec de Llorenç Pons, propietari de la finca Binibeca Nou. En aquesta finca, situada al municipi de Sant Lluís, s'hi desenvolupen una sèrie d'actuacions encaminades a afavorir determinades espècies cinegètiques.

El Seminari s'emmarca dins el projecte de custòdia del territori en l'àmbit agrari “Sembrant Custòdia” i pretén donar a conèixer diferents experiències i projectes que ajuden a compatibilitzar la viabilitat econòmica del sector agrari amb la conservació dels valors naturals.


Aquí pots consultar el programa i trobar el full d'inscripció