Diumenge, excursió dedicada al vi (vegeu vídeo)

last modified 2010-12-02 11:58
Diumenge, excursió dedicada al vi (vegeu vídeo)

Signatira del conveni de Custòdia

La visita a les bodegues de Binitord, a Ciutadella, seran el tema central de l'excursió que el GOB organitza el pròxim diumenge, dia 5, en el programa A peu per Menorca.

Amb sortida des de Cala Blanca, es farà un itinerari que combina litoral verge, urbanització i terres agràries. Binitord ha subscrit un conveni de custòdia del territori amb el GOB, en virtut del qual s'apliquen unes mesures de gestió que permeten fer compatible la viabilitat econòmica de l'explotació, amb la conservació de la biodiversitat i el paisatge.

Al vídeo adjunt, es poden observar algunes de les actuacions que s'han duit a terme, com la instal·lació de nius i l'alliberament de xòrics joves, que han acabat per establir-se a la finca i actuen com a dissuasiu natural dels nombrosos ocells que acudien a alimentar-se de la vinya.

A l'excursió es rifarà una panera de productes de custòdia (1 €/nombre) i es podran degustar les varietats de vi que es fan a aquest indret.

La gent interessada s'ha de concentrar a Cala Blanca a les 9:30 h. Es sortirà a les 10 h. Es retornarà a peu al punt de sortida. S'estima finalitzar a les 13:30 h. Dificultat baixa.

A peu per Menorca és un programa que ofereix excursions a peu cada primer diumenge de mes, adaptades a tots els públics. Es fruit d'un conveni entre la Conselleria de Cultura del Consell Insular de Menorca i el GOB.

 

Excursiones

Posted by Anonymous User at 2010-12-02 18:04
Me parece muy bien que hagan estas excursiones para que la gente de Menorca y los que no on de Menorca tengan un día agradable.

Fantàstic

Posted by Anonymous User at 2010-12-02 18:56
Genial la imatge dels xorics prenent el vol. Aquests animals han tingut una segona oportunitat a la vida. Gràcies.

ACORD

Posted by Anonymous User at 2010-12-02 22:25
Felicitacions a les dues parts.