Xerrada a Ferreries: Crisi, ciutadania i educació

last modified 2011-08-02 10:03
Xerrada a Ferreries: Crisi, ciutadania i educació

El Pla de l'Església ofereix un marc agradable per a la xerrada

Crisi, ciutadania i educació és el títol de la Xerrada a la Fresca del Centre de la Natura que donarà  el sociòleg Antoni Petrus aquest dijous, 4, a les 21:00, al Pla de l'Església de Ferreries.

La crisi global que vivim, amb les dificultats econòmiques de les administracions, i també d'empreses i sobretot entitats de caire social, demanen un replantejament del paper que juga cadascun d'aquests elements i la ciutadania. El model econòmic ha distorsionat de tal manera el model social, desincentivant la participació ciutadana, que ara ens trobam amb dificultats més que evidents per afrontar situacions de crisi. La participació ciutadana és una eina que optimitza els recursos, agilitza la solució dels problemes socials i evita la corrupció.

Antoni Petrus, catedràtic de pedagogia social de la Universitat de Barcelona, analitzarà aquesta problemàtica des de l'òptica d'un professional de la sociologia en la segona de les Xerrades a la Fresca del Centre de la Natura de Menorca d'aquest any.

El Centre de la Natura de Menorca és un projecte de l'Ajuntament de Ferreries, el Consell Insular de Menorca i el GOB. Es pot visitar de dimarts a dissabte de 10:30 a 13:30 i de 17:30 a 20:30. L'entrada és gratuïta.