Regala paisatge, regala natura, regala custòdia

last modified 2010-12-02 10:33
Regala paisatge, regala natura, regala custòdia

Una oportunitat de cuidar Menorca amb els teus regals

"Aquestes festes, regala paisatge, regala natura, regala custòdia". Amb aquest lema, el GOB presenta unes opcions per a aquestes festes d'ajudar als pagesos que han adquirit un compromís ambiental. Hi ha dues maneres de fer-ho: les paneres de productes i els vals regal.

El formatge d'Es Tudons, la sobrassada de Llumena d'en Sebastià, la melmelada de l'Hort de Matadones, la camamil·la de Llumena d'en Netto, l'oli de Sa Tafona Nova o el vi de Binitord són alguns dels productes que omplen les paneres. Hi ha 4 opcions, depenent del preu: 15, 20, 35 o 50 euros.

Els vals regal -de 20 euros- tenen dues opcions: regalar un pa (integral o de nous) setmanal durant dos mesos, o bé regalar un cantó de formatge, una sobrassada i un bòtil d'oli que es recolliran al GOB el mes de gener, febrer i març respectivament.

Darrera d'aquests productes trobem el paisatge de Menorca, un paisatge en mosaic que guarda una gran riquesa en fauna i flora. Les finques que han signat un acord de custòdia amb el GOB es comprometen a fer unes pràctiques agràries sostenibles. Aquesta gestió agrària responsable permet conservar, i fins i tot afavorir els valors naturals més destacats de l'illa.

El GOB està desenvolupant a Menorca el projecte de custòdia agrària Sembrant Custòdia amb el suport de la Fundación Biodiversidad i la col·laboració del Consell Insular de Menorca i de Sa Nostra.

 

Arran dels comentaris sobre com comprar: no disposam de servei de venda online ni lliurament a domicili. Sí que es poden encomanar per email (agrobotiga @ gobmenorca.com) o per telèfon (971 35 07 62), i passar a recollir-les a les instal·lacions del GOB a Maó, Ciutadella o al Centre de la Natura a l'horari convingut.

 

Regals de Nadal

Posted by Anonymous User at 2010-12-01 15:27
Quines bones idees per regalar!

Compres

Posted by Anonymous User at 2010-12-01 19:12
Molt bé, on es poden comprar les paneres?
Gràcies

bones

Posted by Anonymous User at 2010-12-01 20:34
on es compren les paneres?

Una bona alternativa!!!

Posted by Anonymous User at 2010-12-01 20:52
Es poden comprar online?

Com comprar

Posted by gobmenorca at 2010-12-02 10:44
No disposam de servei de venda online ni lliurament a domicili. Sí que es poden encomanar per email (agrobotiga @ gobmenorca.com) o per telèfon (971 35 07 62), i passar a recollir-les a les instal·lacions del GOB a Maó, Ciutadella o al Centre de la Natura a l'horari convingut.

L'equip del GOB