Xerrada a la Fresca: L'aigua a Menorca: quantitat i qualitat

last modified 2007-09-19 10:49

Dijous 2 d'agost a les 20:30 hores s'inicien les Xerrades a la Fresca al Centre de la Natura de Ferreries. La que obre el cicle, "L'aigua a Menorca: quantitat i qualitat", serà a càrrec de Sònia Estradé, ambientòloga i tècnica en temes d'aigua de l'Observatori Socioambiental de Menorca (OBSAM).

xerrada.jpg

Les xerrades es desenvolupen a l'exterior del Centre de La Natura de Menorca, al carrer Mallorca, 2 de Ferreries, i són obertes a tothom. En aquesta ocasió, la persona que probablement més coneix sobre l'estat dels nostres aqüífers, ens podrà il·lustrar sobre un dels temes que més preocupen als residents a la nostra illa.
A aquest tema d'actualitat li seguiran dos temes més en les dues setmanes successives. Per una banda, un tema que ha destapat la curiositat dels menorquins i els visitants, les meduses; per l'altra, un tema d'actualitat ambiental mundial, el canvi climàtic.

L'estiu passat, el cicle de xerrades a la fresca va poder tractar els temes dels cultius de transgènics, les sargantanes i la seva interacció amb les plantes, i l'origen i arribada de les plantes a Menorca. Un cicle de conferències que va tenir una gran acceptació i que s'espera que es repeteixi en aquesta nova edició. Les Xerrades a la Fresca al Centre de la Natura de Ferreries es vénen realitzant ininterrompudament des de l'estiu de 1999.